Setas-Amanita-Muscaria

Totes les Famílies de Bolets de la Classe Agàrics, Ordre dels Boletals

icon-Carpeta.png Familia de les Boletacies:
icon-Articulo.png Mataparent de Cama Roja
01-Matagent-~-Boletus-Satanas

Mataparent de Cama Roja ~ Boletus Erythropus

Boletus Erythropus


El Mataparent de Cama Roja es un Bolet No Comestible, conte tòxics, per aixo blaveja al tall.
El Mataparent de Cama Roja Comestible es Pot Comfondre amb el Matagen o Boletus de Satanas Que No es Comestible, A Més es Tòxic y Mortal, Per Això No es Recomenable de Agafar i Menjar si no estas segur de quin bolet es.


De Barret Marró amb Himeni de Color Vermell per fora, per dins de color groc i al tallar-lo es torna verd i blau dels Tòxics, Semblant al Molleric Granellut, pero amb aquests colors tan distintius. De Peu Marró vermellos i sua de color verd i blau en el tall.

El Matagent te el barret Hemisféric de color blanc en contes de color marró i es més vermell al himeni del bolet, inclus el peu es de color vermell.

El Mataparent de Cama Roja te el barret Marro tirant a vermell, amb peu obès i quan es talla sua de color verd de les tòxines que conté. Per Aixo Jo Personalment no l'agafo.


Agàrics/Boletals/Erythropus


Boletàcies


Boletus


Erytrós


icon-Articulo.png Molleric Granellut Pinetell
00-Molleric-Granellut-Pinetell-Suillus-Granulatus-01 00-Molleric-Granellut-Pinetell-Suillus-Granulatus-02 00-Molleric-Granellut-Pinetell-Suillus-Granulatus-03 01-Molleric-Granellut-01

Molleric Granellut Pinetell ~ Suillus Granulatus

Suillus Granulatus


El Molleric Granellut o mes conegut com a Pinetell, és de la família de les Boletàcies i és un bolet bó i comestible sempre que li treguis la cutícula viscosa del Barret ( La Pell Marrò del Bolet i l'esponja de sota ) i siguin exemplars joves.


Barret hemisféric de menys de 15 cm de color marró amb una lamina viscosa, amb himeni de color groc poros, i de peu groc i obès.


Agàrics/Boletals/Suillus


Boletàcies


Suillus


Granulatus

Puntuació del Autor:

icon-Estrella-Enabled.jpg icon-Estrella-Enabled.jpg icon-Estrella-Enabled.jpg icon-Estrella-Disabled.jpg icon-Estrella-Disabled.jpgicon-Carpeta.png Familia de les Gomfidiacies:
icon-Articulo.png Cama de Perdiu
0-Bec-de-Perdiu-o-Cama-de-Perdiu 00-Cama-de-Perdiu-~-Chroogomphus-Rutilus-01 00-Cama-de-Perdiu-~-Chroogomphus-Rutilus-02

Cama de Perdiu ~ Chroogomphus Rutilus

Chroogomphus Rutilus


La Cama de Perdiu és una especie de bolet de la família de les Gomfidiàcies. Es un bolet bò i de petita mida. Jo personalment, els agafo quan no trovó d'altres millors.


Barret, himeni i Peu de color Marró Clar , No Surten d'altres semblans.


Agàrics/Boletals


Gomfidiàcies


Gómphos


Rutilus

Puntuació del Autor:

icon-Estrella-Enabled.jpg icon-Estrella-Enabled.jpg icon-Estrella-Disabled.jpg icon-Estrella-Disabled.jpg icon-Estrella-Disabled.jpg